Banana Fish

Sper ca să vă placă această recenzie 🍌🐟
10 aprecieri
O dramă criminală de ficțiune-pulpă înfășurată în jurul unei conspirații.Puțină lumină despre povestea ilustrată frumos și complicat care este Banana Fish nu lăsați titlul să vă păcălească.
Banana Fish nu este un anime ușor de vorbit,nu în ultimul rând datorită conținutului său matur despre viol, trafic de copii și pedofilie.În ciuda lipsei de sânge și sânge pe care mulți spectatori de anime o asociază din greșeală cu „maturitatea”,Banana Fish poate fi totuși un anime incomod de urmărit, deoarece explorează efectul traumei pe care o suportă personajele cât și,efectul acesteia,și nu traumei în sine.

Personajele sunt un lucru;cazi cu ușurință, creând o conexiune profundă și dură cu aproape fiecare dintre ele.Această legătură poate fi umplută cu ură,dragoste,remușcare și milă,oricare ar fi aceasta,legătura este acolo.Sunt atât de bine scrise încât este aproape de neimaginat să credem că o astfel de autenticitate a fost turnată într-o bucată de lucru.
Banana Fish a fost așezat în fundalul New York-ului din 1985.Printre haosul în care Ash Lynx se răzvrătește împotriva cărușarului său,Dino Golzine, șeful unei mafii influente din oraș,îl întâlnește pe Eiji Okumura,un fotograf din Japonia.Aceste două lumi se vor ciocni când un ucigaș instruit și o inimă pură se amestecă.Banana Fish;un medicament care îi va trimite într-o aventură captivantă.

Intriga în sine este exemplară,deoarece urmează foarte aproape de manga și este adaptată cu ritm și structură adecvate pentru a atrage atenția publicului bine.Nu este pentru cei slabi de inimă,deoarece animeul atinge puternic viciile lumii,cum ar fi drogurile,prostituția,abuzul asupra copiilor,printre multe altele.
Povestea se învârte în jurul unui medicament produs în laborator numit Banana Fish și pentru a aborda consecințele pe care le-a avut asupra societății.Se află în SUA și prezintă un conflict între bande,mafie și guvern,grijă de asta,întrucât arată un șoc cultural foarte puternic între americani,imigranți chinezi,negri și italieni.

Arta și muzica sunt superbe.New York-ul este pictat cu un ton subțire.Scenele de acțiune sunt captivante.Coloana sonoră te înalță și te sfâșie pe corzile inimii.
Banana Fish este o piesă de artă atemporală,care descrie cu adevărat ideea de corupție și abuz.

Aș recomanda 100% oricui nu este extrem de sensibil la teme precum abuzul/prostituția copiilor, viața în bandă și violența, precum și abuzul de droguri. Este greu și greu de citit și urmărit, dar Doamne, îmi place.Sper că dragostea mea pentru Banana Fish poate fi cumva împărtășită prin această recenzie.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Vineri, 1 ianuarie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
daniela96, Vlad981, 00Pufulete, Yushina, bufnita-corporatista07, Werewolf3793, helheim-goddess75, Animen, AlinaKatsuki, Gabitzu97
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
26 aprilie
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
154
36
31

Encoding
172
31
10

Editare
1
1

Verificare
203
84
36

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...